Specialskyltar till kyrkor

Vi kan hjälpa er med det mesta när det gäller visuell kommunikation! Snabba förändringar, tillfälliga evenemang och flexibilitet har blivit en del av vardagen, så gäller även kraven vi ställer på skyltar och hur vi kommunicerar. Vår produktion är utvecklade för att möta dagens krav på flexibilitet och för att möta ert unika behov, utan att behöva förhålla oss till traditionella skyltsystem, storlekar eller produktsortiment.

Nedan är exempel på några specialskyltar. Alla produkter kan designas eller utforma helt efter tycke och smak. Vi hjälper er gärna med tankar och idéer för att förverkliga just ert behov.

 • 1 Flagga till Svenska kyrkan

  Flaggor

  Vi erbjuder sydda eller printade flaggor & andra textilmaterial med valfri grafik och storlek.

 • 2 hastighetsskylt utanför kyrka

  Hastighetsskyltar

  I varsamma miljöer som kyrkogårdar är det av ännu större vikt att hastiheten hålls. Dessa skyltar uppmannar till att sakta ner om man kör för fort. Dem registrerar fordonens hastighet och man får via en vanlig smartphone och bluetooth ut statistiken från skylten. Statistiken visar om eventuella fartdämpande åtgärder behövs sättas in ytterligare. Skyltens kompakta utformning möjliggör att den med enkelhet kan flyttas runt.

Informationsskyltar om Corona/Covid-19

Vi hjälper er verksamhet att skylta och anpassa er för att undvika virusspridning genom blandannat avståndsskyltar, avståndsmarkeringar i golvet, skiljevägg i plexiglas eller informationsblad. Vi hjälper er också med flexibla skyltsystem för att snabbt och enkelt kunna uppdatera information till kunder och besökare genom plexiglas skyltar och rollup banners.

Alla produkter nedan kan designas och utforma helt efter tycke och smak.

 • 1 Avståndsskylt vid kyrka

  COVID-19 Avståndsskylt

  Skylten uppmannar besökare på kyrkans område till att hålla avstånd. Utformning och design går att skapa efter ert tycke och smak. Skylten kommer med stolpe, klammer och markstående fundament och gör det enkelt att ändra placering.

 • 2 Informationsskylt om COVID-19 till kyrka

  COVID-19 Informationsskylt

  Informera kyrkan och begravningsplatsens besökare om vad alla behöver göra för att undvika virusspridning. Skylten kommer med stolpe, klammer och markstående fundament och gör det enkelt att ändra placering.

 • 3 Informationsblad om virus

  COVID-19 Informationsdekaler

  Informationsblad som man med hjälp av folie kan sätta upp på glasvägg eller annan yta för att informera och uppmanna besökare till att unvika smittspridning.

 • 4 Golvdekaler i kyrka eller församlingshem

  COVID-19 Golvdekaler

  Avståndsmarkeringar på golvet för att öppna till att hålla avstånd. Installeras enkelt på alla typer av golv eller matta.

 • 5 Handdesinfektion ställ i kyrka eller församlingshem

  Handdesinfektion ställ

  Skylt med handsprit som uppmannar till att desinfektera händerna för att undvika smittspridning. Stället är på hjul så det är lätt att flytta runt där det behövs mest.