Specialskyltar till kyrkor

Vi kan hjälpa er med det mesta när det gäller visuell kommunikation! Snabba förändringar, tillfälliga evenemang och flexibilitet har blivit en del av vardagen, så gäller även kraven vi ställer på skyltar och hur vi kommunicerar. Vår produktion är utvecklade för att möta dagens krav på flexibilitet och för att möta ert unika behov, utan att behöva förhålla oss till traditionella skyltsystem, storlekar eller produktsortiment.

Nedan är exempel på några specialskyltar. Alla produkter kan designas eller utforma helt efter tycke och smak. Vi hjälper er gärna med tankar och idéer för att förverkliga just ert behov.

  • 1 Flagga till Svenska kyrkan

    Flaggor

    Vi erbjuder sydda eller printade flaggor & andra textilmaterial med valfri grafik och storlek.

  • 2 hastighetsskylt utanför kyrka

    Hastighetsskyltar

    I varsamma miljöer som kyrkogårdar är det av ännu större vikt att hastiheten hålls. Dessa skyltar uppmannar till att sakta ner om man kör för fort. Dem registrerar fordonens hastighet och man får via en vanlig smartphone och bluetooth ut statistiken från skylten. Statistiken visar om eventuella fartdämpande åtgärder behövs sättas in ytterligare. Skyltens kompakta utformning möjliggör att den med enkelhet kan flyttas runt.